Moja mačka Pearl rođena je u ožujku 2000. u New Yorku, gdje smo živjeli. Bila je to zdrava mlada mačka koja je iznenada počela pokazivati ​​ponavljajuće simptome slične gripi u proljeće 2002. Veterinar je isprva rekao da vjerojatno nije ništa ozbiljno.

Nakon tri ili četiri puta uzimanja antibiotika, praćenih poboljšanjem svaki put, Pearl, moja slatka maca, počela je imati problema s kretanjem. Vidio sam da ima problema s kontroliranjem nogu. Zavladala je paraliza.

Učinjen je niz pretraga – krvne pretrage, rendgenske snimke, analiza urina itd.

Bila sam jako zabrinuta u tom trenutku i osjećala sam da ima virus koji joj napada živčani sustav.

Do tada sam već jedanaest godina bio profesionalni vidovnjak Health Intuitive and Medium.

Ali ovo je bila moja beba – prekrasna i draga mala maca koju sam spasio iz svog dvorišta.

‘Objektivnost’ mi u tom trenutku nije bila jača strana, što je ‘obavezno’ za dobivanje točnih psihičkih informacija.

Zatim su stigle strašne vijesti iz specijalizirane analize krvi. Pearl je imala užasnu bolest koja se zove mačji infektivni peritonitis FIP — bolest koja će sigurno biti fatalna, samo pomoćna njega, bez poznatog lijeka. Mačke obično umiru za nekoliko mjeseci.

Bio sam shrvan jer sam upravo izgubio još jedno prekrasno mače od raka.

Nisam mogao vjerovati da nam je sudbina dodijelila ovakvu sudbinu.

Veterinar mi je davao malo ili nimalo nade.

Pearl je stavljena na uobičajenu njegu, prednizon za bolove i suzbijanje imunološkog sustava, čime je spriječila napredovanje bolesti i terapiju tekućinom za hidrataciju.

Koliko god situacija bila grozna, nisam odustajao.

Odlučio sam istražiti ovu rijetku bolest koje se toliko bojala i strepila zajednica veterinara.

Našao sam web stranicu jednog veterinara u Engleskoj. Bila je stručnjak za ovu konkretnu bolest i objasnila je, vrlo detaljno, kako ona napada i utječe na tijelo životinje.

Nakon što sam pročitao njezine informacije, odlučio sam istražiti prirodnu/homeopatsku medicinu. Saznao sam što virus radi Pearlinom tijelu i tako sam ga tretirao. U to vrijeme bila je potpuno paralizirana.

Veterinar me snažno tjerao da je “uspavam” jer nije bilo nade. Očigledno sam odbio, što je razljutilo veterinara koji je očito imao problema s kontrolom i egom. Osjećao sam da bih učinio sve što mogu da pomognem Pearl. Onda, ako je Božansko smatralo potrebnim uzeti ovu dragu mačku, neka tako i bude.

Vodila me intuicija. Počela sam uzimati Pearl dva puta dnevno koristeći sljedeće– Spirulinu za detoksikaciju i oksigenaciju krvi, vitamin C za imunološki sustav, vitamin E za proces ozdravljenja, omega 3 riblje ulje, ulje origana za infekciju, lecitin za signale od mozga do leđne moždine, aloe veru za upale i sok od pšenične trave kao sredstvo za čišćenje.

Pretpostavka – kao u holističkoj zdravstvenoj skrbi za ljude bila je očistiti debelo crijevo koje nosi sve toksine i bolesti, a zatim upotrijebiti vitamine i dodatke za ponovnu izgradnju tijela.

Unutar dva tjedna korištenja ovog tretmana dva puta dnevno, Pearl se ponovno počela kretati. Prešla je put od potpuno paralizirane do hodanja… dobivajući snagu malo po malo svaki dan.

Veterinari su bili zaprepašteni, ali su ovo ipak vidjeli kao privremeni “slučaj sreće” koji nije bio povezan s mojim postupcima.

Na mene njihove prognoze nisu utjecale i nastavila sam raditi “izmišljotinu” dva puta dnevno. Znao sam da pomažem Pearl. Vidjela bi kapaljku kako ide prema njoj i užasavala bi se da joj se ova gadna smjesa gurne u grlo, ali poput djece, životinje ne vole uzimati lijek! Ali moraju, pa sam se pobrinuo da to učini.

Nastavio sam ovu metodu mjesecima, a Pearl se nastavila poboljšavati. Prešao sam kod drugog veterinara, koji je više bio ‘timski igrač’. Bio je zainteresiran i otvorio se mom programu nakon što je vidio Pearlov napredak.

Uskoro je Pearl proglašena “čudesnom mačkom” jer je bilo nečuveno da bi mačka s mačjim zaraznim peritonitisom preživjela više od nekoliko mjeseci.

Nedavno je ponovno testirana na progresiju ove bolesti i njezin broj je prepolovljen! 360 su bili njezini izvorni brojevi. Sada su na 160… nekoliko brojeva udaljeni od ‘carrier’ raspona!

Pearl je sada “zdepasta”, a svi ostali testovi su normalni. Jedini simptom koji sada pokazuje je još uvijek slabost u stražnjim nogama za što veterinar misli da je to od dugotrajnog korištenja prednizona, na kojem će ostati dok njezin broj ne bude u normalnom rasponu.

U proteklih šest mjeseci, nekoliko veterinarskih pomoćnika koristilo je isti tretman za mačke koje su imale smrtonosnu bolest leukemiju, kao i za druge životinje s drugim zdravstvenim problemima. Liječene životinje potpuno su se oporavile i bile su prilično dobro.

U slučaju ljudskog subjekta, prijateljica je predložila ovaj režim svojoj 75-godišnjoj baki, žrtvi moždanog udara, koja je bila potpuno paralizirana. Doktori su joj dali malo nade. Sada ta žena hoda sa štapom, što je uglavnom radi emocionalne podrške i sigurnosti. Ova žena više ne govori o “okončanju svog života”, već o tračevima u frizerskom salonu u koje i dalje svakodnevno hoda!

Odlučio sam iskoristiti ovaj zdravstveni sustav za sebe, jer sam godinama imao zdravstvenih problema. Osjetio sam veliko poboljšanje i vitalnost otkako koristim holističku i prirodnu medicinu.

Cijelo ovo iskustvo doživljavam kao životnu lekciju, s mojom mačkom, Pearl, koja mi je učiteljica!

Mislim da je poanta shvatiti da nam treba I zapadna i prirodna medicina, koju sam integrirao za Pearlino liječenje. Trebalo joj je oboje da bude bolje – jedno ili drugo vjerojatno ne bi bilo dovoljno.

Prošlo je petnaest mjeseci otkako je Pearl dijagnosticiran FIP. Stručnjaci su rekli da će otići prije više od godinu dana, ali ona je još uvijek s nama i svakim je danom sve jača i zdravija. Još uvijek je imam na programu i još uvijek trči kad vidi tu prokletu kapaljku. Ali to je u redu, jer nakon što uzme svoje lijekove, dajem joj poslastice i govorim joj koliko je voljena i zahvaljujem joj što je moj dar i glasnik od Boga!

AŽURIRAJ! Otkad je ovaj članak izvorno objavljen – Pearl je preminula. Liječenje koje je pruženo produžilo joj je život za više od 2 i pol godine. Zahvalna sam na daru što imam tako voljenog i posebnog prijatelja u svom životu – koji mi je donio toliko radosti. Kroz svoju bolest – pomogla je mnogima – a najviše meni koji sam bio blagoslovljen i dirnut što je imam u životu..

NAPOMENA: NISAM medicinski ili zdravstveni radnik. Jednostavno prenosim svoja iskustva u nadi da će pomoći drugima. Uvijek potražite MEDICINSKE i HOLISTIČKE STRUČNJAKE prije nego isprobate bilo koji tretman