Volite li mačke? Ako da, koliko mačaka imate? Je li vaša mačka dobro odgojena?

Koliko puta razmišljate o sigurnosti svoje mačke? Vraća li se vaša mačka sigurno kući noću, bez ikakvih osipa ili modrica koje doista stvaraju druge mačke?

Koliko ste sigurni da samo vaša mačka jede hranu koju im dajete i da im se druge mačke ne pridružuju kada ste vani? Većina ljubitelja mačaka teško bi odgovorila na ova pitanja.

Doista, ovo su svakodnevni problemi s kojima se ljubitelji mačaka suočavaju. Ova pitanja izazivaju zabrinutost ljubitelja mačaka za svoje najdraže ljubimce.

Većina vlasnika mačaka zna koliko je zabrinjavajuće kada njihova mačka nestane na dan ili više. Ima li lijeka za sve te teške trenutke? Ako uopće postoji rješenje, hoće li jamčiti sigurnost i zaštitu ljubimca? Što se može učiniti da se ovakvi problemi zauvijek zaustave?

Može li vaša mačka biti sigurna od maltretiranja drugih mačaka lutalica? Može li vaša mačka biti sigurna u kući, a da ne pobjegne, ako je vrijeme vani vrlo loše i nasilno? Dobra vijest je da postoji vrlo jednostavan odgovor na sva ova pitanja. I naravno da je odgovor Da!

Protuotrov za sve te fizičke i ekološke prijetnje koje doslovno doživljavaju vlasnik i ljubimac sada je izašao na vidjelo. Dolazi u obliku posebnog preklopa za mačke koji se zove Pet Porte Smart Flap.

Pet Porte preklop za mačke s mikročipom prvi je preklop za mačke koji učinkovito sprječava druge mačke. Pruža povećanu razinu sigurnosti koja živote mačaka i vlasnika čini puno boljim.

Ovo je Collarless tehnologija, koja doista čuva ljubimca od tvrdih i grubih ogrlica koje ostavljaju trag na vratu ljubimca.

Pet Porte preklop za mačke s mikročipom izumio je i patentirao David Chamberlain, jedan od vodećih veterinara Guernseyja, što je prvi u nizu izuma koji će doći na tržište s namjerom da vaš život, ali i život vaše mačke, učine ugodnijim.

Pet Porte je prvi preklop za mačke na svijetu koji sprječava druge mačke da uđu u vaš dom i prepoznaje vašu mačku bez potrebe za elektroničkim ili magnetskim priključcima za ogrlice za mačke, teškim oznakama za ogrlice, restriktivnim ogrlicama ili infracrvenim zrakama.

Tehnologija je potpuno sigurna i mačke neće niti primijetiti da ih se skenira kad priđu vratima.

Mačke vole koristiti Pet Porte preklop za mačke s mikročipom i on ih štiti. Pet Porte preklop za mačke s mikročipom jednostavan je za korištenje i jednostavno je programirati svoje mačke, najvjerojatnije korisnik ovog proizvoda Pet Porte neće zahtijevati od vas da stalno gledate priručnik, jer se svime upravlja sa samo dva gumba, jednim crvena i jedna zelena.

Jednoj mački koju programirate dopušten je ulaz. Možete programirati do 32 mačke. Vrata su izuzetno čvrsta i ne mogu se otvoriti udarcem..

U Pet Porte preklopu za mačke s mikročipom postoje dva različita načina rada vrijedna spomena.

Dva najpopularnija načina su VET MODE i NIGHT MODE:

Možete koristiti VET MODE kad god želite držati svoje mačke u kući. Kada aktivirate NOĆNI NAČIN rada, vaše se mačke uvijek mogu vratiti unutra, ali neće moći izaći kad padne mrak, bit će zadržane unutra dok ujutro ponovno ne svane. Ova dva načina rada čine Pet Porte preklop za mačke s mikročipom jedinstvenim od svih ostalih preklopa za mačke na tržištu.

Pet Porte Smart Flap vrlo je jednostavan za postavljanje i rukovanje.

Programiranje Pet Portea opet je vrlo kratak i jednostavan proces, budući da nema složenih koraka, zapravo je cijela instalacija samo jedan korak.

Jednostavno držite zelenu tipku deset sekundi i otpustite. Svjetla počinju bljeskati. Zatim držite mačku ispod vanjskog senzora. Zazvoni tri puta. To je sve što vlasnik treba učiniti kako bi završio s procesom programiranja, ovom istom metodom može se programirati prosječno 32 različite mačke (cca).

Možda će se među korisnicima pojaviti pitanje što se zapravo događa kada se ljubimac natjera da prođe kroz Pet Porte. Kada se mačka približi Pet Porteu, inteligentni senzori prisutni u senzorskom otvoru preklopa za mačke prepoznaju postojeće mikročipove ID implantata, vrata se otključavaju samo za vaše mačke. Mačke lutalice ili susjedske mačke, čak i one s mikročipom, nemaju pristup jer nisu programirane.

Ovaj preslatki proizvod koristi adapter koji je fiksiran izravno na napajanje, umjesto da koristi baterije koje se mogu često ili neočekivano isprazniti. Struja je sigurna jer je niskog napona i nipošto nije štetna za mačku, tako da nema šanse da dođe do kratkog spoja, čak i ako mačka žvače ili se baci na konop, jer je napon jako nizak. Čak i ako je poklopac za mačke isključen iz struje, uvijek će zapamtiti brojeve mikročipa vaše mačke.

Glavne karakteristike čarobnih vrata koja se koriste u Pet Porteu su njihova velika rastezljivost i snaga jer imaju kapacitet izdržati udare/napade, čak i ako ih stvori najjača mačka na ulici.

Budući da se poklopac za mačke napaja AC adapterom, čarobna vrata se otključavaju u tren oka, tj. za samo nekoliko mikrosekundi, tako da vaša simpatična mačka može uživati ​​u igri s Pet Porteom, čak i ako ona/on voli uletjeti i izaći brzinom.

Pet Porte je prijateljski uređaj prema vašem ljubimcu, a dizajniran je tako da nema mogućnosti da se rep ili šape ljubimca zapnu. U konačnici nema mogućnosti ulaska drugih mačaka lutalica, pa se vaša mačka u svakom trenutku osjeća slobodno i opušteno.

Pet Porte preklop za mačke s mikročipom ima mnogo pametnih značajki što ga čini jedinstvenim i pouzdanim u usporedbi sa svim drugim vratima za mačke. U stvari, sva druga vrata za mačke na tržištu, kao što su tradicionalna, magnetska i infracrvena vrata, imaju svoje nedostatke u različitim situacijama.

S tradicionalnim vratima za mačke rezultat je da u roku od jedne noći vlasnik može vidjeti svoju kuću uništenu, tj. njegove zavjese pocijepane, urin po cijelom zidu, mačja hrana nedostaje na pladnju, kućni ljubimac ostavljen sa tragovima maltretiranja – sve je to probleme stvaraju nitko drugi nego susjedske mačke. Dakle, ovo su štetni učinci uzrokovani korištenjem tradicionalnih režnjeva.

Drugo, dolazi magnetski poklopac za mačke, sve mačke s magnetskim ogrlicama mogu dobiti pristup kroz vrata, to je veliki nedostatak. A drugi problem je da su magnetne ogrlice teške i uske, zbog čega se ljubimac osjeća neugodno.

Treće dolaze infracrveni mačji zaklopci, oni imaju senzore i na odašiljačkom i na prijemnom kraju i vrata se otvaraju samo ako je senzor u ogrlici usmjeren izravno na senzor na vratima. Ovi infracrveni zaklopci za mačke također su skupi.

Konačno, svi ovi nedostaci koji se javljaju pri korištenju drugih zalisaka za mačke mijenjaju se u prednosti kada se ugradi zaklopac za mačke s mikročipom Pet Porte.

PREDNOSTI PET PORTE MICROCHIP CAT FLAP

Pet Porte preklop za mačke s mikročipom dizajniran je da bude najbolji preklop za mačke na svijetu. Iritacija uzrokovana ogrlicom na mački može se izbjeći korištenjem postojećeg mikročipa mačke. Uz pomoć mehanizma za zaključavanje, mačke lutalice mogu se držati vani.

Muka pozivanja vaše mačke noću više nije problem jer preklop za mačke može automatski otkriti razinu svjetla i pomoći da vaše mačke ostanu unutra noću.

S prisutnošću Pet Porte preklopa za mačke s mikročipom, moći ćete znati je li vaša mačka u kući ili negdje drugdje, sustav zvučnih signala Pet Portea upozorit će vas na prisutnost vaše mačke u kući. Možete jednostavno isključiti zvučni signal ako vaše mačke čini nervoznima.

Prisutnost magnetskog zasuna u Porteu za kućne ljubimce održava preklop netaknutim kada puše vjetar i tako štiti mačke od ozljeda.

Jednostavan radni mehanizam s dva gumba daje potpunu kontrolu nad svijetom vaših mačaka.

Zaklopac za mačke s mikročipom omogućuje vam da programirate do 32 mačke po svom ukusu, a pristup je dopušten samo mačkama koje su programirane.

Programabilna memorija unutar Pet Portea sprječava gubitak informacija o vašim mačkama ako se isključi napajanje.

Sve ovo dolazi pod niskim naponom bez baterija za zamjenu tako da vaša mačka nikada neće ostati zaključana vani.

Ovaj je proizvod prilagođen mačkama i čini gotovo nemogućim da vaša mačka zapne šapom za vrata. Stoga je Pet Porte preklop za mačke s mikročipom božanski proizvod koji je lansiran kako bi utažio žeđ zabrinutih ljubitelja mačaka, a sada je dostupan ljubiteljima mačaka širom svijeta.

Mnogi kupci kažu da se zbog toga noću osjećaju ugodno i opušteno, a ne da brinu o svojim ljubimcima, budući da je prijatelj na pragu koji pruža najsofisticiraniju razinu sigurnosti simpatičnim mačićima.