Pitate li se koja je generacija Savannah mačke prava za vas?

F1 Savannah mačke

F1 Savannah veličine su od 12 do 26 funti. Savane F1 mogu sadržavati od 50% do 82% ili više divlje krvi. Što je veći postotak, veća je šansa za divljim najmom. Potrebna im je veća kutija za otpatke kao što je kada. Ne voli da vas drže. Slično kao serval, odabrali su jednu osobu s kojom će se povezati. Odlično se slažu s drugim životinjama, ali ne vole da ih drže. Igrat će se dovoza, udarati glavom i hodati na uzici uz obuku.

F2 Savannah mačke

F2 Savane se kreću od 16 do 25 funti. F2 se odlično slaže s drugim životinjama. Blisko se povežite sa svojim vlasnicima. Vole biti ljubimci. Većina F2 iz odgovarajućeg programa uzgoja ima približno istu veličinu kao F1. Savane F2 će imati manje divljih tendencija. Igrat će se dovoza, udarati glavom i hodati na uzici uz obuku.

F3 Savannah mačke

F3 Savannah će uživati ​​cijela obitelj. Odlično se slažu s drugim životinjama. Većina voli da ih se češe, iako nekima nije stalo do dugotrajnog boravka u krilu. Divlje sklonosti poput prskanja ne pojavljuju se često na ovoj razini, pamtiti da popravite svoju mačku glavni je čimbenik iza takvih ponašanja. Igrat će se dovoza, udarati glavom i hodati na uzici uz obuku. F3 Savannah su slične po ponašanju kao F2 Savannah mačka Savannah, ali su vrlo pouzdane s djecom.

F4 – F8 Savannah mačke

F4 – F7 Savane uživaju u cijeloj obitelji, prijateljski su nastrojene i vrlo ručne. I dalje su zadržale prekrasne osobine pasmine Savannah kao što su ljubav prema vodi, cvrkutanje, hodanje na uzici i igranje aportiranja, ali bez divljeg držanja. Možda će vas iznenaditi kolika će biti velika savana u ovoj generaciji! Ako imate manju djecu ove generacije su najpreporučljivije za vašu obitelj. Igrat će se dovoza, udarati glavom i hodati na uzici uz obuku.

Moja opcija kao uzgajivača koji posjeduje sve generacije je da je savanska mačka F3 najbolji kućni ljubimac za većinu ljudi. F3 je lako upravljati. Ni premalo ni premalo. Kad ostare, i dalje vole svoju obitelj svim svojim mutnim srcem. Pametni su, brzo uče i ako su od pravilnog uzgoja jednako prekrasni kao i starije generacije. Ako ste na strogo niskom budžetu, predlažem F5 ili niže jer će biti niže u cijeni, ali će i dalje biti primjećene osobine Savannah mačke kao što je donošenje s tom ljupkom psećom osobnošću.

Ako ste zapeli između shvaćanja razlika između bengalske mačke, chausie i mačke. Najveća razlika u odnosu na druge pasmine je to što su Savannah mačke energične i obično su budne cijeli dan. Vole se igrati, razgovarati s vama, pratiti vas uokolo. Građa Savannah mačke vrlo je uglađena i elegantna.

Mog muža jako oduševljavaju mačke koje donose svoje igračke spremne za igru ​​ili kada sjede uspravno i drže neki predmet da ga proučavaju poput rakuna. Ali što je najvažnije, nikad nije znao da mačka bilo koje rase može biti tako odana. Svaka mačka koju je ikada sreo bila je “zaglavljena” ili “mačkasta”, ali Savannah mačke su tako dobro zaobljene. Nadao sam se da će vam ovo pomoći da pronađete svoju savršenu mačku.